split photo 3.jpg

Rynkor behandling i Stockholm

Behandlingstid

från 60 - 130 min 

Pris

från 1990 - 2990 kr

Kur grr

up till 4 grr

Smärta

individuell

Risk

ingen

Behandlingsmetod

microneedling eller plasma pen

Med Microneedling och Plasma pen kan man behandla allt ifrån fina linjer till djupare rynkor där huden förlorat sin elasticitet och sitt kollagen. Dessa fungerar utmärkt och du kommer att få en skräddarsydd behandlingsplan beroende på om din hud är uttorkad eller åldrad eller båda och.

Fina linjer

O ftast räcker det med 2 Microneedling behandlingar med 2 veckors mellanrum för att återfukta din hud och skapa ett friskare utseende. Det funkar perfekt för fina linjer som uppstått på grund av uttorkad hud.

Djupa rynkor

Har hudens undre lager dermis förlorat elastin, kollagen, fukt och peptider på grund av ålder så krävs det först och främst att man aktiverar dessa med hjälp av Microneedling metoden där man samtidigt också går in i dermis med återfuktande serumer. Det krävs i genomsnitt 3 – 6 microneedling behandlingar med 2 veckors mellanrum.

 

Sedan som sista steget rekommenderas en Plasma pen behandling som genom sina små blixtar sublimerar epidermis, det ytligare hud lagret och på så sätt stramar vi effektivt åt huden och för cellerna närmre varandra.

 

På så sätt minskas de djupa rynkorna och du får ett riktigt bra resultat med yngre hud och fräschare utseende som håller i sig länge.

Dessutom så får du en detaljerad plan för vidare hembehandling, individuella näringsråd och rekommendationer kring eventuella kosttillskott som gör att du behåller resultatet längre, up till 9 månader.