top of page

SIGNATURE KROPPSBEHANDLINGAR I STOCKHOLM

Stig in i en värld av ren lyx och välbefinnande där varje ögonblick är en hängivenhet till din kropp och själ. Våra effektiva signature kroppsbehandlingar är skapade för att förföra dina sinnen och återuppliva ditt inre välbefinnande.

Välkommen till en värld där du är i fokus, där varje behandling är en kärleksfull gest till din kropp. Unna dig själv det ultimata i avkoppling och förvandla varje ögonblick till en stund av ren förtjusning och skönhet. Vår värld av kroppsbehandlingar väntar på att omfamna dig och väcka liv i din inre glans.

Signature kroppsbehandlingar skiljer sig från traditionella spa-behandlingar genom sitt helhetsperspektiv på hälsa och välbefinnande. Det unika med holistiska behandlingar ligger i att de betraktar kroppen, sinnet och själen som en sammanlänkad enhet. 

 

Här är några element som gör mina holistiska kroppsbehandlingar unika:

Holistisk Approach:

  • Holistiska behandlingar strävar efter att behandla hela personen, inte bara specifika symptom eller problemområden. Cidesco cert. och aukt. Hud och Spa terapeut Bojana Klikovac tar hänsyn till både fysiska och psykiska aspekter av hälsan.

Energiflöde och Balans:

  • Holistiska behandlingar fokuserar ofta på att främja balans i kroppens energiflöden. Metoder som akupressur, djupanding eller healing touch kan användas för att balansera kroppens energicentra (chakror) och främja välbefinnande.

Anpassning till Individens Behov:

  • Cidesco cert. och aukt. Hud och Spa terapeut Bojana Klikovac tar hänsyn till varje individs unika behov och förhållanden. Behandlingsplaner skräddarsys för att möta klientens specifika fysiska, emotionella och andliga behov.

Fokus på Förebyggande:

  • Holistiska behandlingar har ofta ett förebyggande perspektiv, där betoningen ligger på att bibehålla och främja hälsa snarare än bara att behandla sjukdomar eller symtom.

Integrering av Alternativa Metoder:

 

  • Holistiska behandlingar kan inkludera olika alternativa metoder som aromaterapi, kristallterapi, meditation och andningstekniker för att stödja helande och främja välbefinnande.

Betoning på Mental Hälsa:

 

  • Holistiska behandlingar erkänner sambandet mellan kropp och sinne. Därför kan dessa behandlingar inkludera metoder för stresshantering, mindfulness och meditation för att främja mental hälsa.

Livsstilsrådgivning:

 

  • Holistiska terapeuter kan erbjuda rådgivning om livsstilsfaktorer, inklusive kost, motion och sömn, för att stödja klientens övergripande hälsa och balans.

 

Genom att integrera dessa element strävar Cidesco cert. och aukt. Hud och Spa terapeut Bojana Klikovac efter att skapa en gynnsam miljö för helande på alla nivåer – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Det unika ligger i synsättet att se varje individ som en helhetlig varelse och att främja balans och hälsa på alla nivåer.

Välkommen!

PhiAcademy Master and skintherapist Bojana Klikovac

Mental, emotionell och fysisk hälsa är min passion.

​​Min vision att främja välbefinnande med fokus inom holistiska behandlingar.

LOGO_OKRUGLI-removebg-preview.png
bottom of page