GDPR  - personuppgiftspolicy

Vad är GDPR?
GDPR eller Dataskyddsförordningen är ett nytt EU-Direktiv som träder i kraft 2018-05-25. Den ersätter den tidigare personuppgiftslagen (PUL), och har sitt fokus på hur man får hantera personuppgifter.

Information om vilka personuppgifter vi hanterar?


Personuppgifter är information vi sparar om dig för att bättre kunna betjäna dig som kund. Denna information hjälper oss att hålla reda på dina affärer med oss ​​och ser till att vår interaktion med dig är professionell och tillfredsställande. Vi samlar in dina personuppgifter, såsom namn, adressuppgifter, e-postadress, telefonnummer och faktureringshistorik.

 

* Förnamn och efternamn

Genom att använda förnamn oc efternamn kan vi bekräfta att personen som var planerad att komma vid den angivna tiden faktiskt gjorde det. Detta undviker eventuella missförstånd.

 

* Telefonnummer

Om vi behöver ändra tiden för din besök, i de fall vi t.ex. drabbas av sjukdom eller på annat sätt inte kan utföra bokad tjänst kommer vi kontakta dig via telefonnumer.

* Mailadress

En e-postadress krävs för att använda bokningssystemet via internet. En påminnelse kommer även att skickas till din e-postadress en dag innan ditt bokade möte. Det krävs även för självbokning.

*Adress 

Adressinformation används för att vi ska kunna utfärda fakturor, behandla betalningar och följa tillämpliga lagar, såsom bokföringslagar.

VI GÖR VÅRT BÄSTA

Alla detaljer i den nya lagen är inte helt klara i nuläget, men vi gör naturligtvis vårt bästa för att hålla oss uppdaterade och ändra eventuella ändringar i den nya lagen. Vårt mål är att följa GDPR och säkerställa att din säkerhet handlar om din integritet. Vi ställer våra egna krav på våra kunder och i samma anda kräver vi också att våra leverantörer uppfyller kraven i GDPR.

Personuppgifter som samlas in kommer inte att vidarebefordras till tredje part. Du har alltid möjlighet att komma åt, korrigera eller radera dina personuppgifter. Du kan välja bort att ta emot information, såsom nyhetsbrev, via e-post. Det gör du i samband med att du får mejl från oss.

Naturligtvis kan du be oss att inte registrera någon av ovanstående information. Så du är välkommen som flygkund. ​ Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss när som helst.

Välkommen till Beauty Phix Center 

Bojana Klikovac.png

Skönhetindustri är min passion.
Min vision är att lyfta fram min industri med fokus inom
hudvård

Bojana Klikovac skintherapist and educator
Bojana Klikovac skintherapist