phibrows_edited.jpg

BEHANDLINGSTID

från 60 - 135 min

SMÄRTA

individuell

KONSULTATION

separat - valfri | hudanalys - valfri

EFFEKT TID   

upp till 2 år

SMÄRTSTILLANDE

lokal kräm

PATCH TEST

FULL LÄKNINGSTIDEN

4 veckor

PIGMENTS

SUPER PHIBROWS PIGMENTS

HAR GAMMAL TATUERING

skicka foto här

KONTRAINDIKATIONER

Vid något av följande tillstånd utför vi ej microblading eller vid vissa fall först efter konsultation med din läkare.


- Huden får inte vara i den inflammatoriska processen eller processen för helande och regenerering före varje behandling,
- Allergier mot behandlingen material,
- Epilepsi,
- Autoimmuna sjukdomar,
- Blodförtunnande behandlingar/mediciner,
- Högt blodtryck,
- Eksem eller inflammation i området som ska pigmenteras,
- Infektioner med feber,
- Blödarsjuka (hemofili),
- Hudsjukdomar i området som ska pigmenteras,
- Dålig läkning av huden (keloid ärrbildning),
- Hepatit A, B, C, D, E, F / HIV+
- Ha sår, utslag, eksem eller pågående herpes på området,
- Äta blodförtunnande mediciner eller receptbelagda krämer i området,
- Gravid/Ammar,
- Gjort djupgående hudbehandling i området senaste 2 veckorna (botox, laser, kemisk peeling mm.),
-18-årsgräns.

BEHANDLINGSDAG

Innan alla behandlingar påbörjas är du välkommen till oss på en kostnadsfri konsultation:


- på telefon nummer +46/762263919 - e-post utbildning@beautyphix.center Microblading behandling börja med desinfektera huden och börja processen med att hitta en passande ögonbrynsform till dig. Att bestämma form kan ta allt ifrån 10 minuter upp till en timme. När vi har kommit överens om form kommer vi att välja önskad PhiBrows pigment. Vi kommer inte att börja processen förrän du och terapeuten är överens och de är väldigt viktigt för oss att du som kund är 100 % nöjd med formen och pigment. Du kommer att få titta i spegeln några gånger under behandlingen och vara med i processen av dina nya bryn. Skulle det vara något som du önskar att korrigera, går det bra att göra vid första behandlingstillfället, dock inte vid återbesöket mellan 4 - 8 veckor veckor. När brynen är klara, får du information om eftervården som är viktig att följa för att få bästa resultat efter läkning. Glöm inte, eftervård är 50% av ögonbryn bästa läka resultatet. Upp till en vecka efter behandling kommer ögonbryn vara mörkare än det slutliga resultatet. Efter full läkningstid blir färgen 40-60 % ljusare.. Hållbarheten för en microblading är ca 1-2 år. Det är ditt ansvar att boka det kostnadsfria återbesöket mellan 4 - 8 veckor efter behandling. Boka därför detta SAMMA DAG som du bokar in första besöket så att tiderna inte tar slut. OBS ! Om du har en gammal tattoo sen tidigare som gjorts på en annan salong du måste först skicka foto till e-post utbildning@beautyphix.center för att vi ska kunna konstatera om det är möjligt att genomföra en microblading eller tatueringsborttagning.

EFTERVÅRD

Upp till en vecka efter behandling kommer ögonbryn vara mörkare än det slutliga resultatet. Efter full läkningstid blir färgen 40-60 % ljusare. Pilla aldrig bort eventuella skorpor på egen hand, det kan ta med pigmenten.


30 MINUTEN EFTER behandlingen: - Skölj ögonbrynen med vatten och mild tvål (barns) - Tvätta bort all lymfvätska och tidigare applicerad kräm - Därefter applicerar du ett mycket tunt lager av PhiShield kräm försedd från din estetiker . - Upprepa detta förfarande 3 till 5 gånger under dagen. Om behandlingen gjordes sent på eftermiddagen och du inte har tid att göra det 3 till 5 gånger, lägg en plastfolie över ögonbrynen som du smort in med PhiShield, på så sätt skyddar du ögonbrynen från att torka över natten. UNDER DE NÄRMASTE 7 DAGARNA: - Fortsätter du att rengöra morgon och kväll och applicerar PhiShield efter. PhiShield kan användas på alla hudtyper. - Undvik alla krämer (förutom Phisheild), allt smink (foundation) i ögonbrynsområdet. - Undvik träning som innebär mycket svettning, bastu, ansiktsmassage och ånga. UNDER DE FÖLJANDE 30 DAGARNA: - Sola, solarium, ljusterapier, kemiska peeling, fruktsyror, mikrodermabrasion, krämer som innehåller anti-age faktorer. - ALLTID undvik laserbehandlingar över det behandlade området under mikroblading läkning process (fraxel laser, IPL), eftersom de kan förstöra pigmentet och orsaka brännskador. - Undvik användning av antibiotika och hormonbehandling kan leda till en snabbare förlust av pigment. ATT TÄNKA! - Från dag 1 använda ett rent örngott på din kudde. - Tänk på att använda bomullspads. - Undvik alltid att vidröra området med fingrarna! - Skydda alltid ögonbrynen från solen med SPF (inte under de första 7 dagarna). Från det att du lämnar salongen är det upp till dig hur ditt slutresultat blir beroende på hur du sköter rekommenderad efterbehandling! Missa inte premium hudvård efter behandlingen för bästa resultat.

ATT TÄNKA PÅ

Följande ingrepp/behandlingar får ej utföras:


SAMMA DAG SOM MICROBLADING BEHANDLING:
- koffein, tänk på att många energidrycker, liksom te och kaffe innehåller koffein.
- huvudvärkstabletter som aspirin och andra mediciner som innehåller acetylsalicylsyra då dessa verkar blodförtunnande och därmed ökar risken för mindre blödningar (alvedon går bra).
MINST TVÅ DAGAR FÖRE MICROBLADING BEHANDLING: - Alkohol eftersom det ökar risken för mindre blödningar vilket i sin tur påverkar läkningsprocessen och resultatet. SENAST 7 DAGAR INNAN BEHANDLING: - att färga, vaxa och plocka brynen. 30 DAGAR FÖRE INBOKAD BEHANDLING:
- Färgning av ögonbryn
- Botox/fillers
- Laserbehandlingar
- Kemisk peeling
- Utsätta huden för starkt solljus.
- Användandet av Fruktsyror(AHA) samt mjölksyror (BHA) på området som ska behandlas.

images.jfif

PhiBrows Microblading i Stockholm